Uw eigen huismerkproduct, om te exporteren, als private label en bij uw gerechten. Wij hebben jaren
ervaring, die van generatie op generatie is doorgegeven, in het creëren van kwalitatieve sauzen,
garnituur salades en pastasalades!

HUISMERKPRODUCTBent u verdeler en wilt u kwalitatieve sauzen verkopen?
HUISMERKPRODUCTWij bieden een uitgebreid assortiment aan bereide sauzen aan met lokale smaken of smaken van uw keuze.
PRIVATE LABELBent u een merk en wilt u uw sauzen bij een partner laten bereiden?
PRIVATE LABELOns bedrijf kan uw eigen sausrecepten bereiden, zowel in kleine als grote hoeveelheden.
INDUSTRIESaus als ingrediënt voor uw productie van kant-en-klaarmaaltijden?
INDUSTRIEWij beschikken over een uitgebreid assortiment aan sauzen voor vlees-, vis- en vegetarische bereidingen.
EXPORTWilt u onze saus onder ons merk of onder uw eigen merknaam exporteren?
EXPORTWekelijks verlaten containers België om naar verre bestemmingen te worden verscheept waar onze sauzen erg worden gesmaakt.

ONS ENGAGEMENT

Als bedrijf met uitzonderlijke familietradities verbindt Fresh & Saucy Foods zich ertoe een veeleisend kwaliteitscertificaat te respecteren om de beste kwalitatieve sauzen, garnituur salades en pastasalades te kunnen aanbieden.

Bij Fresh & Saucy Foods staat kwaliteit centraal. Onze producten worden voortdurend herwerkt en aangepast om de beste waarde op de markt te kunnen aanbieden. Onze fabriek en onze voorzieningen beantwoorden aan strenge normen inzake hygiëne en voedselveiligheidsvereisten.

Wij zijn in het bezit van het IFS- en HACCP-certificaat. Om steeds aan de specifieke behoeften van onze klanten te beantwoorden, creëert ons bedrijf voortdurend nieuwe sausrecepten.

Foods & Saucy Foods beschikt, indien nodig, over het BIO- en HALAL-certificaat.

Sinds onze oprichting verbeteren wij voortdurend onze sausrecepten om aan de specifieke smaakbehoeften van een land of een merk te beantwoorden. Onze productiesite in Herentals beschikt over haar eigen O&O-afdeling, die steeds nieuwe sauzen ontwikkelt en de kwaliteit ervan test en verbetert.

Voor uw private label merken of uw exportmerken stelt ons bedrijf voor om nieuwe smaken te ontwikkelen of uw eigen smaken aan te passen. Zo ook voor sauzen om gerechten of salades te maken, bieden wij u aangepaste producten aan die aan uw smaakvereisten voldoen.

Bij Fresh & Saucy Foods beantwoorden we aan een hoge productieflexibiliteit en -capaciteit. Zowel voor grote als kleine te produceren hoeveelheden passen wij ons aan uw behoefte aan dankzij de grote productielijnen van onze fabriek in Herentals. Bovendien kunnen wij door onze flexibiliteit productrecepten maken die u wenst te hebben binnen een bepaalde en mogelijke termijn.

Fresh & Saucy Foods is een familiebedrijf. Door onze passie voor ons merk bieden wij u een uitstekende service aan op zowel nationaal als internationaal vlak, ongeacht wie onze klant is en wat de gevraagde service is.

Van de kar waarop sterke mosterd wordt vervoerd tot de fabriek die meer dan 120 sauzen produceert!

Wij hebben een rijk verleden en houden de traditie, onze familiale parel, in stand. Eerst was het een verplichting, daarna werd het een passie, en vanuit de passie ontstond de zin om onze klanten een goede service te bieden!

Ontdek onze 6 beloften.

KWALITEIT
INNOVATIE & VASTE WAARDE
FULL SERVICES
PARTNERSHIP
SNELHEID & FLEXIBILITEIT
DUURZAAMHEID

ONZE AMBITIES. UW SUCCES.

Bij Fresh & Saucy Foods vormen onze visie en onze missies de basis van ons vak. Wij willen de meest kwalitatieve en duurzame producten aanbieden om zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan.

ONZE VISIE

Wij bieden een duurzaam, kwalitatief product aan om onze ecologische voetafdruk te beperken en om de internationale marktleider te worden in de productie van private label sauzen.

ONZE MISSIE

Onze missie is om aan de behoeften van internationale klanten te beantwoorden met zeer creatieve producten die van onze voorouders werden geërfd.

ONZE DOELSTELLINGEN

Wij willen kwaliteitsvolle partnerschappen blijven creëren op de internationale markt en blijven beantwoorden aan strenge behoeften en vereisten. We willen de beste waarde en het beste productassortiment aanbieden en we streven ernaar de beste partner op de markt te zijn. Onze medewerkers staan bij ons centraal. Onze doelstelling is ervoor te zorgen dat ze gepassioneerd blijven over hun missie, dat ze enthousiast blijven en met de uitdaging om steeds een betere service aan te bieden!

Wij beantwoorden al uw vragen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

    Wilt u verder surfen? Kies dan een van de categorieën hieronder.