SAUZEN ALS INGREDIËNT BIJ DE BEREIDING VAN UW KANT -EN KLAARMAALTIJDEN.

Sauzen behoren tot de meest populaire halffabrikaten voor de kruiding en de bereiding van salades (krabsalade, tonijnssalade, enz.), maar ook voor de bereiding van gerechten en broodjes. Bij Fresh & Saucy Foods bieden wij u een ruime keuze uit traditionele sauzen en sauzen die specifiek voor uw behoeften worden bereid.

VERPAKKING & LOGISTIEK

Door onze jarenlange samenwerkingen met verschillende producenten, hebben wij onze verpakkingen en logistieke middelen perfect aangepast.

Nadat uw sauzen zijn bereid, worden deze verpakt in verpakkingen van verschillende groottes, naargelang uw behoeften: een tankwagen van 30 ton, containers van 1000 kg, emmers, enz. De verpakking wordt perfect aangepast aan uw gebruik. Daarna leveren wij uw bestelling, dankzij onze logistieke middelen, tot aan uw deur.

Onze missies

Sinds de oprichting van ons bedrijf staan wij bekend voor onze kwaliteit!

Sinds de oprichting van ons bedrijf staan wij bekend voor onze kwaliteit!

Dankzij onze productiecapaciteit en onze werknemers kunnen wij korte leveringstermijnen garanderen en zijn wij flexibel wat hoeveelheden betreft

Wij creëren waarde voor uw bedrijf en uw consumenten.

De voorkeur voor sommige smaken en texturen verandert mettertijd. Daarom vernieuwt onze O&O-afdeling de producten voortdurend.

Ons bedrijf wil duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Onze saus is uniek, want deze is:

Belgisch

100%

Traditioneel

80%

Met passie bereid

70%

Geëngageerd

80%

Beproefd

90%

Wereldwijd geëxporteerd

70%

Getuigenissen

WENST U MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u fabrikant van salades, pastasalades, broodjes, voorverpakte maaltijden of andere? Wenst u meer informatie over onze diensten?