WIJ PRODUCEREN VOOR GROTE MERKEN

Bent u producent van sauzen, salades, pastasalades of garnituursalades? Beschikt u over onvoldoende capaciteit om aan een bijkomende structurele of tijdelijke vraag te beantwoorden? Bent u verdeler en wenst u uw huismerk of private label te laten maken? Wij zijn de partner die u nodig hebt! Dankzij onze productielijnen voor sauzen op basis van olie of tomaten en dankzij onze keukens voor de bereiding van salades en pastasalades, vormt uw productievolume geen enkel probleem voor ons. En dat is niet alles, want wij verpakken bovendien uw producten en nemen de logistiek voor onze rekening.

Ontdek onze assortimenten met private label producten.

PASTASALADES

Fresh & Saucy Foods is uw partner voor de productie van uw pastasalades die onder uw eigen merk worden verkocht. Wij beschikken over productie- en bereidingslijnen die aangepast zijn aan uw eisen en normen voor dit soort producten.

Uw producten worden daarna verpakt en gelabeld, zodat ze klaar zijn om te worden verkocht of geëxporteerd. De soorten kant-en-klaarmaaltijden zijn op basis van verschillende soorten zetmeel (pasta, rijst, aardappelen, enz.), vlees of vis, en groenten. Deze worden bereid volgens onze of uw eigen recepten.

GARNITUURSALADES (OM TE SMEREN)

Wij produceren uw garnituursalades (tonijnsalade, vleessalade, kipsalade, enz.) onder eigen merk, huismerk of private label. Deze worden geproduceerd volgens uw recepten en eisen, en worden verpakt in verschillende soorten verpakkingen.

Sauzen

Sauzen zijn onze voornaamste specialiteit! Wij produceren uw sauzen op basis van uw of onze eigen recepten. Onze producties zijn perfect afgestemd op uw smaken en het land waar de sauzen zullen worden verbruikt (Europa, Afrika, Midden-Oosten). Uw producten kunnen eveneens worden geleverd met het BIO- en Halal-certificaat.

VERPAKKING & LOGISTIEK.

Door onze jarenlange samenwerkingen met verschillende producenten, hebben wij onze verpakkingen en logistieke middelen perfect aangepast.

Nadat uw sauzen zijn bereid, worden deze verpakt in verpakkingen van verschillende groottes, naargelang uw behoeften: een tankwagen van 30 ton, containers van 1000 kg, emmers, enz. De verpakking wordt perfect aangepast aan uw gebruik. Daarna leveren wij uw bestelling, dankzij onze logistieke middelen, tot aan uw deur.

Onze missies

Sinds de oprichting van ons bedrijf staan wij bekend voor onze kwaliteit!

Wij werken samen met honderden klanten uit de hele wereld.

Dankzij onze productiecapaciteit en onze werknemers kunnen wij korte leveringstermijnen garanderen en zijn wij flexibel wat hoeveelheden betreft.

Wij creëren waarde voor uw bedrijf en uw consumenten.

De voorkeur voor sommige smaken en texturen verandert mettertijd. Daarom vernieuwt onze O&O-afdeling de producten voortdurend.

Ons bedrijf wil duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Onze saus is uniek, want deze is:

Belgisch

100%

traditioneel

80%

Met passie bereid

70%

Geëngageerd

80%

Beproefd

90%

Wereldwijd geëxporteerd

90%

Getuigenissen

WENST U MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Hebt u een partner nodig om uw sauzen te produceren of om aan een bijkomende capaciteit te kunnen beantwoorden? Wenst u meer informatie over onze diensten?