120 WERELDWIJD GEËXPORTEERDE SAUSRECEPTEN!

Elk land heeft zijn eigen smaken en voorkeuren. Bij Fresh & Saucy Foods hebben we meer dan 120 sausrecepten ontwikkeld die worden geëxporteerd naar alle uithoeken van de wereld! Wij kunnen onze eigen merken exporteren naar lokale verdelers/traders of een private label/huismerk creëren voor klanten die dit wensen.

Onze grootste kracht is onze kennis van de lokale culturen en smaken.

ONZE ETNISCHE SAUZEN.

Ongeacht of u verdeler bent in Afrika, Azië, Europa of Amerika, wij hebben ongetwijfeld de sausrecepten die lokaal in de smaak zullen vallen! Bovendien kunt u ook speciale BIO- of HALAL-certificaten ontvangen. In de loop der jaren hebben wij een sterke expertise opgebouwd op het vlak van kennis over de voorkeuren van internationale consumenten, zodat wij u hierin ook kunnen bijstaan.

VAN DE HAVEN VAN ANTWERPEN TOT IN UW LOKALE HAVEN!

Nadat uw sauzen zijn bereid, worden deze verpakt in verpakkingen van verschillende groottes, naargelang uw behoeften: containers van 1000 kg, emmers, enz. Uw bestelling wordt daarna vanuit de haven van Antwerpen per schip geëxporteerd. Onze termijnen inzake aanvaarding, productie en levering zijn zeer kort! Door onze jarenlange samenwerkingen met verschillende producenten, hebben wij onze verpakkingen en logistieke middelen perfect aangepast.

Onze missies

Sinds de oprichting van ons bedrijf staan wij bekend voor onze kwaliteit!

Wij werken samen met honderden klanten uit de hele wereld.

Dankzij onze productiecapaciteit en onze werknemers kunnen wij korte leveringstermijnen garanderen en zijn wij flexibel wat hoeveelheden betreft.

Wij creëren waarde voor uw bedrijf en uw consumenten.

De voorkeur voor sommige smaken en texturen verandert mettertijd. Daarom vernieuwt onze O&O-afdeling de producten voortdurend.

Ons bedrijf wil duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Onze saus is uniek, want deze is:

Belgisch

100%

Traditioneel

80%

Met passie bereid

70%

Geëngageerd

80%

Beproefd

90%

Wereldwijd geëxporteerd

70%

Getuigenissen

WENST U MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u verdeler, fabrikant van salades en pastasalades of hebt u een extra productiecapaciteit nodig voor de export van uw producten? Neem dan contact met ons op!