Nieuwe strategie voor Fresh & Saucy Foods die de markt van natuurlijke veganistische en glutenvrije sauzen aanpakt met het nieuwe natuurlijke assortiment August & Henri!

Presentatie van ons nieuwe vegan glutenvrije assortiment AUGUST & HENRI op de beurzen van Dubai en Tokio

Nieuwe strategie voor Fresh & Saucy Foods die de markt van natuurlijke veganistische en glutenvrije sauzen aanpakt met het nieuwe natuurlijke assortiment August & Henri!

We kondigden het onlangs aan, ons nieuwe distributiemerk August & Henri is gelanceerd voor het nieuwe jaar 2019 op de Belgische markt met zijn 22 klassieke sauzen gemaakt met traditie, passie en liefde. Een echt succes voor ons bedrijf dat sinds deze aankondiging nog steeds wordt gevraagd door klanten in de 4 uithoeken van de wereld. Maar dat is niet alles ! Na een studie uitgevoerd door onze R&D-afdeling op consumentenpanels, ontdekten we een reële behoefte en rage aan een alternatief van gezonde, natuurlijke, magere sauzen. Het ontwikkelde assortiment is ook geschikt voor veganisten, personen die gluten- of lactose-intolerant zijn!

Onze gezonde, veganistische, glutenvrije sauzen op de beurzen van Dubai en Tokio

Bezoek ons ​​op Gulfood dat plaatsvindt van 17 tot 21 februari in Dubai en op Foodex Japan van 5 tot 8 maart 2019 en ontdek ons ​​assortiment natuurlijke groenten, zonder conserveringsmiddelen of toevoegingen, veganistisch & glutenvrij! Loop voorop met trends door een bijna wereldwijde nieuwigheid in uw markt aan te bieden!

Download hier onze brochure met natuurlijke veganistische glutenvrije sauzen.
Download hier onze klassieke sausbrochure.

Dubai Gulfood: Dubai World Trade Centre – Sheikh Saaeed Hall – N ° S2-B50
Foodex Tokyo: Makuhari Messe – Hal Tokyo – Stand 3C10-8

Vragen? Contacteer ons of stuur een mail naar onze klantenservice via orders@freshsaucyfoods.be

Bezoek ook www.augusthenri.be