ALLE PRODUCTEN DIE ONZE PRODUCTIEFACILITEITEN BINNENKOMEN ZIJN HALAL.

Wilt u graag enkel halal-ingrediënten verdelen, laten produceren of gebruiken in uw eindproducten? Fresh & Saucy Foods werkt binnen de fabriek alleen met halal voedingsmiddelen. Alleen halal vlees of andere halal voedingsmiddelen komen de fabriek binnen. Op die manier bent u zeker dat er geen sprake is van besmette of gemengde ingrediënten. Wij zijn gecertificeerd door het Halal Audit Company en het ECC Halal Certification.

ONZE SAMENWERKING IS GEBASEERD OP VERTROUWEN.

Fresh & Saucy Foods is gecertificeerd door het Halal Audit Company en het ECC Halal Certification, waardoor u een garantie hebt dat er traceerbaarheids- en productiecontroles zijn uitgevoerd op de slacht- en productiesites. Ons bedrijf verschaft u in alle openheid en vertrouwen alle conformiteits- en wettige elementen binnen de vereiste termijnen.

AFRIKA, MIDDEN-OOSTEN, VAE, AMERIKA & EUROPA

In alle uithoeken van de wereld werken wij samen met bedrijven die halal gecertificeerde voedingsmiddelen willen aanbieden die aan een streng lastenboek beantwoorden. In het Midden-Oosten, Afrika en de VAE werken wij samen met bekende klanten voor wie alles in het werk wordt gesteld zodat hun productie volledig aan hun eisen voldoet. Vlees of ingrediënten die niet-halal zijn of die varkensvlees bevatten, zijn verboden in onze fabriek.

GEEN ELECTRONARCOSE, GEEN VERGASSING

Ons vlees is uitsluitend afkomstig van slachtingen uitgevoerd door personen die erkend zijn door het Halal Audit Company en Het ECC Halal Certification. Op die manier worden de rituele regels nauwkeurig nageleefd. Er wordt geen gasinjectie, verdoving of elektronarcose uitgevoerd.

Onze missies

Sinds de oprichting van ons bedrijf staan wij bekend voor onze kwaliteit!

Wij werken samen met honderden klanten uit de hele wereld.

Dankzij onze productiecapaciteit en onze werknemers kunnen wij korte leveringstermijnen garanderen en zijn wij flexibel wat hoeveelheden betreft.

Wij creëren waarde voor uw bedrijf en uw consumenten.

De voorkeur voor sommige smaken en texturen verandert mettertijd. Daarom vernieuwt onze O&O-afdeling de producten voortdurend.

Ons bedrijf wil duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

ONZE GARANTIE OP HALAL-VOEDINGSMIDDELEN.

Naleving van de halal normen.

100%

Geen electronarcose

100%

Geen verdoving

100%

Geen gasinjectie met CO²

100%

GEEN SEPARATORVLEES

100%

Wereldwijde export.

100%

Onze garantie:

Salad.

WENST U MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u verdeler in Europa of daarbuiten en wilt u onze producten verdelen? Wenst u meer informatie over onze diensten?