Foodex Japan: August & Henri zorgt voor beroering!

Foodex Japan : August & Henri zorgt voor beroering !

Fresh & Saucy Foods had het genoegen deel te nemen aan de 44e International Foodex Show die plaatsvond in Japan in Tokio. Dit evenement was een groot succes voor ons assortiment veganistische sauzen van August & Henri! Tv-interview, artikelen geschreven door bloggers, August & Henri won echt Japanse bezoekers!

Tv-interview op Japan TV

Het nieuwe assortiment vegan sauzen van August & Henri wekte tijdens Foodex een echte nieuwsgierigheid, tot op het punt dat de Japanse tv ons vroeg om Christoph Pauwels, onze gedelegeerd bestuurder, te interviewen. Inderdaad, naast een aanzienlijke vraag onder de Japanners, werd het merk vooral gewaardeerd om zijn merknaam en de geschiedenis van zijn oprichting.

Japanse bloggers hebben het erover!

Additiefvrije, glutenvrije en veganistische sauzen waren wat bloggers het leukst vonden aan August & Henri. Het logo is ook een element dat ze benadrukken “(…) Vader en zoon bereiden samen een recept voor … Er is warmte in de scène van twee mensen die samen een saus eten. “” August & Henri zijn smaken uit België maar ook van over de hele wereld (…). “

Ontdek het artikel van Youshifumi Inoue, blogger gespecialiseerd in voeding zonder toevoegingen.

Wilt u meer informatie over onze producten? Download onze vegan sausbrochure of neem contact met ons op via orders@freshsaucyfoods.be!

Bezoek ook eens de sauzen van August & Henri!