Fresh & Saucy Foods en haar distributiemerken nemen een nieuwe positionering en een nieuwe visuele identiteit aan!

Fresh & Saucy Foods en haar distributiemerken nemen een nieuwe positionering en een nieuwe visuele identiteit aan!

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat Fresh & Saucy Foods naar de tafel ging voor lichte relifting-operaties! Met zijn visuele identiteit, nieuwe productlijnen en nieuwe websites hebben we hard gewerkt om ons bedrijf het karakter te geven dat het verdient!

Het creëren van een nieuw distributiemerk

Fresh & Saucy Foods heeft nu twee eigen distributiemerken gericht op verschillende markten en behoeften: Culin’Arte en August & Henri.

Culin’Arte, een van de twee merken die sinds de oprichting van ons bedrijf bestaan, richt zich op de markten voor catering, gezonde catering en high-end catering. Het aanbod is gebaseerd op de volgende producten: sauzen, salade-garnituren voor tapas en sandwiches, groenten voor gerechten, sandwiches, bagels en andere. Het heeft geprofiteerd van een revisie van het logo en veranderingen in het aanbod van nieuwe recepten op basis van de internationale keuken.

August & Henri is ondertussen ons gloednieuwe merk gecreëerd voor de populaire markt, middelgrote en grote distributie, frietkraampjes, snackrestaurants en frituren. Het vertegenwoordigt de “belgitude”, het artisanale karakter en de internationale bekendheid van onze sauzen. Ons aanbod omvat de bekende klassieke sauzen: mayonaise, ketchup, andalouse, samoerai, brazil, tartaar, etc. maar ook tientallen andere recepten die specialer zijn! – Om ze te ontdekken, kunt u onze brochure downloaden. Dit nieuwe merk heeft dan ook de naam van August en Henri geërfd, respectievelijk de betovergrootvader en de overgrootvader van Christoph, de oprichter en opvolger van ons bedrijf, en vertegenwoordigt zo het creatieve en innovatieve cachet van onze Belgische sauzen geproduceerd tot vandaag!

 

Een nieuwe visuele identiteit voor onze 3 merken

Ons bedrijf Fresh & Saucy Foods en zijn 2 distributiemerken, Culin’Arte en August & Henri hebben nu elk een gloednieuwe visuele identiteit!

Fresh & Saucy Foods heeft nu een nieuw logo: rood & groen, de kleuren van de natuur, frisheid en spanning! De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan verschillende versies van ons logo die bij deze zijn terechtgekomen. Een logo dat onze waarden vertegenwoordigt: versheid, innovatie, duurzaamheid, vertrouwen, toewijding.

Culin’Arte profiteerde van een vergelijkbare wijziging in het logo: artistiek schrift onderstreept in een cirkel die een bord voorstelt, het symbool van serviesgoed.

Ten slotte kreeg August & Henri een gloednieuw logo dat August & Henri voorstelt tijdens het maken van sauzen die hun ware verhaal weerspiegelen!

Nieuwe showcases op internet!

In dezelfde geest als onze nieuwe visuele identiteit, hebben we onze websites opnieuw ontworpen. Voor Fresh & Saucy Foods hebben we gekozen voor een stijl die, net als ons logo, fris is en voldoet aan onze waarden versheid, flexibiliteit, innovatie, duurzaamheid, vertrouwen en betrokkenheid. Evenzo hebben we het halal karakter van het bedrijf benadrukt, dat nu alleen halal vlees en producten gebruikt – varkensvlees is niet toegestaan ​​in onze productiefabriek. Ontdek of herontdek onze website: www.freshsaucyfoods.be.

Wat betreft Culin’Arte: onze site is volledig opnieuw ontworpen en weerspiegelt nu het creatieve en artistieke karakter van ons merk! U vindt het op het volgende adres: www.culinarte.eu

Binnenkort zal ook onze volgende website August & Henri gelanceerd worden en over dit onderwerp zullen we ook nieuws publiceren op onze sociale netwerken: www.augusthenri.be!

Volg ons op Facebook en Linkedin om al ons nieuws te ontvangen!

Flexibeler en gevarieerder dienstverlening voor private labels en exporteurs

Sinds de oprichting produceert Fresh & Saucy Foods sauzen voor verschillende eigen merken (private labels) en voor exporteurs in de 4 uithoeken van de wereld (Benelux, Zuid-Europa, Centraal-Europa, VAE, Latijns-Amerika en Centraal-Amerika). Dankzij recent intern geïmplementeerde nieuwe systemen hebben we een nog grotere flexibiliteit en productiesnelheid ontwikkeld voor kleine, middelgrote en grote hoeveelheden. We produceren daarom zowel voor eigen merken die geen productievestiging hebben als voor degenen die er een hebben. We kunnen bestaande merken helpen om aan de productievraag te voldoen als hun productielijnen niet voldoende zijn!

Bent u een merk met een private label of heeft u een productielocatie die extra productiecapaciteit nodig heeft? Ben je een distributeur? U kan telefonisch contact opnemen met onze klantendienst op +32 14 24 84 00 of per e-mail op orders@freshsaucyfoods.be

Al ons nieuws ontvangen? Volg ons op onze sociale netwerken: Facebook en Linkedin

Vragen of een verzoek om informatie met betrekking tot ons aanbod? Contacteer ons via e-mail op orders@freshsaucyfoods.be of via ons contactformulier.