Bij Fresh & Saucy Foods loopt alles op wielen

Om ons duurzaam karakter nog wat in de verf te zetten, organiseerden we dit jaar op 12 september onze fietsdag. De bedoeling is dat zoveel mogelijk werknemers die dag met de fiets naar het werk komen.

Door naar het werk te fietsen, geniet je tal van voordelen: fietsen is gezond, het draagt bij aan je persoonlijke welzijn, het is uiteraard goed voor het milieu en voor je portemonnee en bovendien is het gewoon gemakkelijk, leuk en brengt het mensen bij elkaar.

Gelukkig konden we rekenen op een stralend zonnige dag op maandag 12 september. We mochten dus ook een mooi aantal deelnemers registreren. Elke deelnemer werd verwend met een cadeaubox vol met gezonde lekkernijen, een fietsslot, een lampje en een fluovest.

Onze recordhouder kwam 26km enkel naar het werk, de kortste deed er slechts 2km over. We proberen er een jaarlijkse traditie van te maken, op naar volgend jaar!