Teambuilding – Beyond Reality

Op 13 januari 2023 vierden we bij Fresh & Saucy Foods onze jaarlijkse teambuilding.

Om het aangename aan het nuttige te koppelen, staken we van wal met een opleiding over onze hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Onze kwaliteitsdienst stak een informatieve en interactieve opleiding in elkaar, waarbij elke medewerker betrokken werd om nog eens stil te staan bij de belangrijkste richtlijnen.

Na een heerlijke broodjeslunch, was het hoog tijd om stoom af te laten bij BattleKart in Herentals. De slagzin van BattleKart is niet voor niets Beyond Reality. “Met BattleKart speel je niet MET het videospel, maar ERIN!”, BattleKart is een mix van videogames, augmented reality en karting. Op de digitaal geprojecteerde racebaan, gingen we de strijd aan met de collega’s. Terwijl de raketten over de baan vlogen, olievlekken gedropt werden en turbomodussen geactiveerd werden, probeerden we om ter snelste het meest aantal rondes af te werken. Aan de vrolijke gezichten en geanimeerde gesprekken achteraf kunnen we afleiden dat dit voor iedereen een groot succes was!

Onze teambuilding werd ’s avonds afgesloten met een gezellige winter barbecue, waar onze overheerlijke sauzen natuurlijk voor de finishing touch zorgden! Tof dat we elke dag met zo een leuk team mogen samenwerken!

Net als op de racebaan, staat Fresh & Saucy Foods ook dit jaar weer klaar om te knallen. We blijven groeien, we blijven innoveren en we blijven onze werknemers motiveren!

Ook zin om deel uit te maken van dit #dreamteam en ons volgend jaar uit te dagen op onze nieuwe teambuilding? Neem snel een kijkje in onze vacatures!