Een dag vol sportiviteit, leren en samenwerken: Fresh & Saucy Foods op teambuilding bij Sparkx in Hasselt

Bij Fresh & Saucy Foods hechten we veel belang aan samenwerking en geloven we in het nut van teambuildings om elkaar beter te leren kennen en beter op elkaar in te kunnen spelen. Op deze manier kunnen we op een sportieve en leuke manier nieuwe vaardigheden ontwikkelen, waarmee we onze productiviteit en dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen. Daarom trokken we in januari met ons team enthousiaste medewerkers naar Sparkx in Hasselt, Europa’s toonaangevende sport- en entertainmentpark, voor een namiddag vol sport en beweging.

Levenslang leren

Onze dag begon met een inspirerende opleidingssessie verzorgd door onze kwaliteitsafdeling. Tijdens deze interactieve opleiding werd de focus nog eens gelegd op de belangrijkste punten rond voedselveiligheid. Via een boeiende quiz moesten we zowel individueel als in team aan de slag om zoveel mogelijk punten te scoren.

Na de leerzame ochtend, in combinatie met een evacuatieoefening, was het hoog tijd om onze energie op te laden met een heerlijke lunch. We sprongen met z’n allen op de bus naar Hasselt, waar ons bij Sparkx een fantastisch buffet stond te wachten. We hechten bij Fresh & Saucy Foods veel belang aan gezonde en voedzame voeding, deze lunch gaf ons dus de nodige energie die we nodig hadden om onze sportieve namiddag aan te vatten.

Tijd voor actie!

Gewapend met de hernieuwde energie begaven we ons dan ook naar de vele attracties en sportfaciliteiten die Sparkx te bieden heeft. Er zijn zowel individuele sporten, duo activiteiten en teamgerichte sporten die je kan beoefenen, voor elks wat wils dus. Maar bovenal brachten de activiteiten ons samen als team. We werkten samen, moedigden elkaar aan en overwonnen elke uitdaging. Ideaal om onze teamgeest te versterken!

Na een dag vol sport, leren en samenwerken, keerden we terug naar Fresh & Saucy Foods. Onze teambuilding bij Sparkx was niet alleen leuk, maar ook waardevol om de banden als team nog eens opnieuw aan te halen en elkaar beter te leren kennen buiten de werksfeer om.

We kijken al uit naar de volgende teambuildingervaring, lasershooten, bowling, karten, voetbal … het wordt sowieso weer een schot in de roos!

Zin om ook deel uit te maken van ons geweldige team? Neem snel een kijkje bij onze vacatures!