Wij schieten met scherp!

Onze dappere medewerkers van Fresh & Saucy Foods gingen afgelopen weken de strijd aan in twee epische teambuildingactiviteiten. Hier krijgt u een kijkje achter de schermen van onze sportieve en smaakvolle avonturen.

Lasershooten met Kiara: altijd raak!

Het lasershooten begon met een knal (letterlijk). Kiara, onze HR verantwoordelijke, bleek het scherpst van iedereen te schieten. Als een ware ninja manoeuvreerde ze door het donkere doolhof en trof iedereen raak die op haar pad kwam. Strategie bepalen met je team en elkaar beter leren kennen in een leuke en ontspannende omgeving: een voltreffer!

Voetbal: fun, regen en veel saus

Dat er binnen ons team veel voetballiefhebbers rondlopen is algemeen geweten. De strijd om de beste ploeg van het land wordt dan ook vaak besproken tijdens de pauze. Tijd om die woorden in daden om te zetten en ons beste voetbalbeentje voor te zetten. Op de bedrijvencup in Grobbendonk, behaalde ons team dan ook een mooie 5e plaats. Als ware Messi’s sneden onze spitsen door de spreekwoordelijke mayonaise en maakten we kip curry van de tegenstand. Tijdens de barbecue ’s middags konden natuurlijk onze heerlijke sauzen niet ontbreken.

Saus wint altijd

2 dagen vol actie, teamwork en natuurlijk heerlijke sauzen! Bij Fresh & Saucy Foods weten we dat saus niet alleen voor op je frietjes is, het is onze levensstijl en onze passie. Zin om onze passie te delen en mee deel uit te maken van dit geweldige team? Check snel onze vactures!