Culin’Arte: een merk dat opvalt door kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Culin’Arte: een merk dat opvalt door kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Culin’Arte is de tak van Fresh & Saucy Foods gewijd aan cateraars, restauranthouders en horecaprofessionals. Onder dit merk produceren we garnituur salades, sauzen, bereide salades maar ook légumaises®. De producten in dit assortiment profiteren van voortdurende innovatie op het gebied van kwaliteit, variëteit en duurzaamheid. Ontdek in dit artikel wat ons onderscheidt op de markt!

Eigen productie

De producten van het Culin’Arte-gamma worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Herentals, waardoor onze klanten absolute controle hebben over het fabricageproces maar ook over de traceerbaarheid van de gebruikte grondstoffen. Deze normen worden gegarandeerd door de IFS-certificeringen (International Features Standards) die we hebben en die internationale normen voor kwaliteit en veiligheid vertegenwoordigen.

R&D en innovatie: Culin’Arte is voortdurend in ontwikkeling

De producten van Culin’Arte ondergaan regelmatig verbeteringen in kwaliteit en samenstelling. Onze recepten worden voortdurend verbeterd door de R&D-afdeling, die ook innoveert volgens de wensen van de klant en culinaire markttrends. Bij Fresh & Saucy Foods zijn R&D en innovatie belangrijke punten die ons onderscheiden in onze sector. Ons assortiment aan smaken is ook breed en bevat recepten van over de hele wereld.

Productieflexibiliteit en maatwerk

Culin’Arte profiteert van de productieflexibiliteit van Fresh & Saucy Foods, ons moederbedrijf. Onze productielijnen hebben inderdaad de capaciteit om kleine maar ook grotere volumes te produceren, waardoor klanten van elke omvang Culin’Arte-producten kunnen kopen. Daarnaast maken wij op verzoek van chefs en andere horecaprofessionals recepten op maat.

Een duurzaam bedrijf actief in het verminderen van plastic afval

Culin’Arte streeft ernaar duurzaam te zijn en stelt alles in het werk om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren. In de praktijk bieden we geen individuele verpakkingen aan: al onze producten worden verpakt in knijpers en emmers. In dezelfde geest neemt ons bedrijf dit jaar deel aan het VCDO-programma, een programma onder leiding van VOKA dat tot doel heeft bedrijven te ondersteunen via acties die verband houden met de 17 VN-doelstellingen op het gebied van duurzame ontwikkeling. Aan het einde van dit programma kan Fresh & Saucy Foods de VCDO-certificering behalen.

Elke dag produceren we met trots tientallen recepten voor sauzen, bereide salades en pastasalades met waarden van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Wil meer weten ? Bezoek de website van Culin’Arte of neem contact op met onze klantenservice via orders@freshsaucyfoods.be.

Bezoek ook www.culinarte.eu